Setkání 7. 4. 2012

08.04.2012 16:13

Organizační setkání 7. 4. 2012

V sobotu dne 7. 4. 2012 jsme se setkali u jediné dámy naší skupiny ve složení PJ, Aylaris, Cid-Arcanos-Bodasen, Ristridin. Na pořad dne přišlo přetřásání systémů, shrnutí uplynulého roku a hraní deskovek.

 

PJ nám představil RPG Čas pro hrdiny, který se jeví jako zajímavá alternativa pro naše hraní. Cid předvedl jeho systém a domluvili jsme se, že ho rádi vyzkoušíme a pomůžeme vyladit, pokud bude potřeba. Ohlédli jsme se taky za uplynulým rokem našeho hraní. Odehrané jedno dobrodružství Ochránců světla, jedno nedohrané dobrodružství testování DrD 2 a jeden příběh SS s Balůem, toť výčet našich herních statistik.

 

Ochránci se bohužel dostali do neudržitelného stavu, kdy vymýšlet dobrodružství pro ně není snadné a pravidlově téměř nemožné. Vymysleli jsme tedy alternativu. PJ příběh více odvypráví, než jej hráči dohrají. Samozřejmě se PJ (snad) pokusí vytípat ty momenty, které by bylo reálné odehrát a ty si si chutí zahrajeme. Ovšem neúčastnili jsme se všichni, vůdce družiny se musí ještě vyjádřit. Proto alternativa. Příští setkání by mohlo být buď již v květnu nebo v srpnu na chatě Aylaris. Cíl cesty Ochránců světla: Dessa.

 

Pak jsme si zahráli kvalitní Vládce podzemí a rychlé Královské rošády.

 

Diskusní téma: Setkání 7. 4. 2012

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek